300 ג׳ פסטה רויאמיל
1 סלסלת פטריות פורטובלו/ שמפיניון
או קופסת שימורים פטריות רויאמיל
2 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
1/2 כוס שמנת מתוקה
כפית חמאה
3 כפות שמן זית רויאמיל
כף פטרוזיליה קצוצה
2-3 עלי בזיליקום קצוצים
1/2 כפית אורגנו, מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות מוצרלה/גבינה צהובה מגוררת
או חתוכה לקוביות
אופן ההכנה:
• מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה (כ-7 דקות) ומסננים.
• מטגנים את השום בחמאה עד להזהבה, מוסיפים פטריות,
עשבי תיבול ושמן זית ומטגנים 2-3 דקות.
• תוך כדי ערבוב, מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים, מצמצמים
את הנוזלים כדקה ומוסיפים את הפסטה.
• מערבבים היטב ומכבים את האש.
• מוסיפים את המוצרלה/גבינה צהובה, מערבבים עם הפסטה ומגישים.