2 כוסות אורז רויאמיל שטוף ומסונן 1 כוס אטריות דקות רויאמיל צרור שמיר קצוץ 2 גזרים חתוכים לרצועות 1 כוס קוביות בשר אחרי בישול (מבשלים את הנתח שעתיים במים) או חזה עוף 1 כפית כורכום 1 כפית אבקת מרק 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית כמון מלח 4 ורבע כוסות מים שמן קנולה רויאמיל
אופן ההכנה:
• מטגנים את הגזר והבשר כ- 5 דקות. • מפנים מקום לאטריות ומטגנים עד להזהבה. • מוסיפים את האורז ומערבבים. • יוצקים מים ומתבלים. • מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ- 17 דקות. • מכבים ומחכים 10 דקות. • מערבבים את האורז בעדינות עם כף רחבה.