חזה עוף מוקפץ
עם אננס

אושרית אברג'ל

רכיבים:

200 גרם קוביות חזה עוף

לבלילה:
חצי כוס קורנפלור, חצי כוס קמח, כפית אבקת אפיה, ביצה אחת, חצי כוס מי סודה, כף רוטב סויה.

לרוטב:
1 קופסת שימורים חתיכות אננס
בסירופ קל 225 גרם רויאמיל
1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
1 בצל סגול חתוך גס
חצי כוס בצל ירוק חתוך/קצוץ
חצי כוס רוטב צ׳ילי מתוק
2 כפות דבש רויאמיל
1 כף מייפל, 1 לימון טרי סחוט
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופן ההכנה:

• טובלים את החזה עוף בבלילה, מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומניחים בצד.
• בווק על להבה הכי גבוהה מטגנים את הבצל עד לגוון זהוב,
מוסיפים את הירקות והאננס ומקפיצים כ-5 דקות.
• מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומבשלים עוד כ-3 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
• מוסיפים את העוף, מערבבים עד שהרוטב נספג ומגישים.