קרפצ׳יו חציל
קלוי בטחינה

אושרית אברג'ל

רכיבים:

2 חצילים
1/2 כוס טחינה רויאמיל
3 כפות סילאן
1/4 כוס שמן זית רויאמיל
מיץ מ-1/2 לימון
1 כפית זרעי כוסברה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אגוזי מלך קצוצים
מלח גס לפי הטעם.

אופן ההכנה:

• קולים את החציל על להבה מכל הצדדים, חורצים לאורך החציל ומוציאים
את בשר החציל. מניחים במסננת להגרת הנוזלים.
• מועכים את החציל עם מזלג, מעבירים לצלחת גדולה. מניחים מעל החציל נייר אפיה/ ניילון ומשטחים עם הידיים עד לקבלת משטח דק וישר.
• מסירים את הנייר, מתבלים בסדר הזה: סילאן, טחינה, שמן זית,
מוסיפים את יתר החומרים ומגישים.